Seipel 260 -tapahtuma

Tervetuloa Seipel 260 -tapahtumaan 6.6.2017 Turkuun!

 

Meillä on ilo kutsua sinut 260 vuotta sitten Turusta alkanutta nykyaikaisen majoitus- ja ravintolatoiminnan historiaa juhlistavaan tapahtumaan tiistaina 6.6.2017 Turkuun.

Suomen vanhin hotelli- ja ravintolakiinteistö Seipelin sali täyttää 260 vuotta. Seipelin sali sijaitsee nykyisin Casagrandentalona tunnetussa 505-vuotiaassa kiinteistössä.

Kellarimestari Johan Seipel sai Turun Maistraatilta vuonna 1757 toimiluvan majoitus- ja ravintolatoimintaa varten. Uutta tälle jo aikaisemmin nykyisessä Casagrandentalossa toimineelle kellarikrouville oli, että toiminnasta tuli jokapäiväiseksi. Se oli alku nykyaikaiselle majoitus- ja ravintolaelinkeinolle.

Casagrandentalon 505-vuotiaassa kiinteistössä ja sitä ympäröivässä korttelissa 260-vuotista majoitus- ja ravintolatoiminnan perinnettä jatkavat menestyksekkäästi Café Carré, Mami, Panini, Scandic Julia, Tiirikkala ja Tårget.

Juhlaseminaarin pääpuhuja on Tuija Seipell, nykyään Kanadassa asuva Johan Seipelin jälkeläinen. Tuija Seipel on niittänyt mainetta maailmalla taitavana luennoitsijana , asiakaskohtaamisten asiantuntijana ja miljoonayleisön saavuttaneena lifestylebloggarina. Seminaarissa julkistetaan myös Casagrandentalosta yhteistyössä Turun yliopiston Miracle-projektin kanssa tehty yhdistetyn todellisuuden kulttuurimatkailusovellutus, joka on osa Suomi 100 -hanketta.

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu!

Tervetuloa!

Benito Casagrande
Hallituksen puheenjohtaja
Kiinteistö Oy Casagrandentalo

 

Ajankohtaista 

Seipell 260 -tapahtuman yhteistyökumppanit

Tiedote 30.5.2017
Seipel 260 -tapahtuma Turussa: suomalaisen hotelli- ja ravintolaelinkeinon syntyä juhlitaan kolmella tapahtumalla Casagrandentalossa

Tiedote 28.4.2017
Casagrandentalossa juhlitaan Suomen hotelli- ja ravintolaelinkeinon 260-vuotista historiaa
– Huippusuosittu luennoitsija Tuija Seipell saapuu Turkuun kesäkuussa